FarmCamps in 25 seconden...

FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij!FarmCamps: een onvergetelijke vakantiebelevenis vol plezier op de boerderij!

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij!

Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag.

Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, FarmtentenRanchtentenLodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!

BoerenPaspoortBoerenPaspoort

Bij het inchecken krijgen kinderen het BoerenPaspoort van FarmCamps. Hierin staan leuke en leerzame opdrachten die ze zelfstandig of met de boer kunnen uitvoeren.

Voor iedere opdracht krijgen ze een stempel van de boer of boerin. Zijn alle opdrachten goed gedaan? Dan verdienen ze natuurlijk het enige echte BoerenKnecht Diploma!

Tour de BoerTour de Boer

Tijdens ieder verblijf geven onze boeren en boerinnen een Tour de Boer (boerenrondleiding) over hun erf. Zij vertellen jullie graag wat zij doen, hoe zij werken en maken je wegwijs op hun boerderij.

Zo kom je op plekjes waar je eigenlijk normaal niet komt en krijg je hele bijzondere verhalen te horen over het leven op de boerderij waar je verblijft.

Reactie van Familie HeyvaertReactie van Familie Heyvaert

"Supertof! Het was een heerlijke boerderij vakantie. De kinderen genoten van de koeien, varkens, konijntjes,... En wij van de ijsjes :) er heerste een relaxte sfeer."

Waarom op FarmCamps-vakantie?Waarom op FarmCamps-vakantie?

  • Actie! Op een FarmCamps boerderijvakantie zijn boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.

  • Avontuur! Geen leukere speeltuin dan een boerenerf! FarmCamps boerderijen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren.

  • Glamping! Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer.

  • Compleet! Alle FarmCamps boerderijen bieden goede faciliteiten en diensten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met WiFi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen.

  • Variatie! Je hebt de keuze uit bijzondere boerenbedrijven; van (biologische) melkveehouders tot en met akkerbouwer en schapenmelker.

FarmCamps: kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimteFarmCamps: kleinschalige, intieme boerderijen met veel rust en ruimte

FarmCamps is het alternatief voor grootschalige bungalow-, stacaravanparken en campings waar je een eigen tent, caravan of camper moet meebrengen. 

Elke FarmCamps boerderij is uniek in zijn soort, grootte en omgeving. Het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is echter bij alle FarmCamps boerderijen gelijk.