En nu écht vakantieEn nu écht vakantie

Wist je dat je als ouders ook gewoon vakantie hebt? Je zou het bijna vergeten tussen het werken, wassen, koken, sporten, helpen met huiswerk, rijden naar sportclubjes en je eigen sociale leven door.

Maar echt, ook papa en mama hebben zo nu en dan behoefte aan een moment van ontspanning en rust... en dan hebben we het niet over die paar uurtjes als de kinderen op bed liggen. Nee, écht vakantie. Die soort waar je toe komt aan luieren, lezen (of dit nu ernstige literatuur of de Linda is), hangen in de hangmat en rustgevend koe knuffelen. Ja je leest het goed, koeknuffelen, je bent immers wel op de boerderij.

Oh en de kinderen? Die houden zichzelf wel bezig!

Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is Pasen op de boerderij. En wij hebben er al over nagedacht hoe je deze op z'n Paasbest viert...

Pas op! Babyboom alert! Hoeveel jonge dieren spot jij er op de boerderij? Kom op kraamvisite en word verliefd op al het kleins.

Al die vrije dagen. What to do, what to do? Nou, met een vaart richting de boerderij natuurlijk! Letten jullie wel op de flitspalen? 

Wees er als de pinken bij en zorg dat jij de ochtend ook zo goed begint tijdens dit extra lange weekend. Mmmmh.

Ook benieuwd of we weer zo'n mooie zomer krijgen? Eén ding is zeker, weer of geen weer, jullie willen nooit meer naar huis!

Na regen komt zonneschijn. Of sneeuw. Of hagel. Of nog meer regen. Ach, gelukkig zit er een kachel in de tent.