Een zee van ruimte, gezelligheid, plezier
én logeren op de boerderij!

Wat is er te doen in Zeeland?Wat is er te doen in Zeeland?

Bij Zeeland denk je natuurlijk gelijk aan water. En dat klopt! Het waterrijke landschap met mooie dijkjes, duinen, vliedbergen en de welbekende Deltawerken zorgt voor een unieke combinatie tussen land en zee. Dit vind je nergens anders. En tussen al dit moois liggen drie van onze boerderijen.

Zo liggen de Westerschelde strandjes vlakbij FarmCamps De Kamperhoek, ben je binnen 10 minuten vanaf FarmCamps Mariekerke al op één van de vele mooie stranden van Walcheren en ligt het Veerse Meer op nog geen 5 km afstand van FarmCamps Five Star. Wist je al dat Zeeland de schoonste stranden van Nederland heeft? En ze hebben ook nog de meeste zonuren.

Er is natuurlijk nog veel meer te beleven. Breng een bezoekje aan een van de historische steden, zoals Goes, Middelburg en Vlissingen en probeer ook eens een van de Zeeuwse specialiteiten uit de zee of zoete lekkernijen, zoals een échte Zeeuwse bolus en boterbabbellaars.

Wij hebben 4+1 mooie FarmCamps boerderijen in ZeelandWij hebben 4+1 mooie FarmCamps boerderijen in Zeeland

FarmCamps Five StarFarmCamps Five Star

FarmCamps MariekerkeFarmCamps Mariekerke

FarmCamps OranjepolderFarmCamps Oranjepolder

FarmCamps De KamperhoekFarmCamps De Kamperhoek

FarmCamps Op FlakkeeFarmCamps Op Flakkee

WaterWater

 • Het Banjaardstrand

Vlakbij FarmCamps Five Star en Oranjepolder ligt Het Banjaardstrand. Dit is een van de schoonste stranden van Nederland. Je vindt hier een strandpaviljoen, mooie strandhuisjes, strandvlonders tot aan de vloedlijn en natuurlijk een prachtig schoon strand waar je lekker kunt zwemmen. 

 • Het strand van Zoutelande

Dichtbij FarmCamps Mariekerke ligt de badplaats Zoutelande. Dit strand is ongeveer 5 kilometer lang en heeft mooie hoge duinen, waar je heerlijk door heen kunt struinen. 

 • Het Putjesstrand in Ossenisse

Langs de Westerschelde, vlakbij FarmCamps De Kamperhoek, vind je overal leuke zwemstrandjes. Het Putjesstrand in Ossenise is één van de bekendste en ontzettend leuk voor kids, want bij eb kunnen ze hier krabbetjes zoeken.  

SpelenSpelen

 • Familiepretpark Mini Mundi

Stap in de Mini Mundi Express en verken het gehele park! Er is in dit gezellige pretpark van alles te doen. Zo is er een binnen- en buitenspeeltuin, kun je Walcheren in miniatuur bewonderen en diverse attracties. 

 • Het Arsenaal Piratenpark

Altijd al willen weten hoe het er aan toe ging in de tijd van de piraten? Dat kan bij Het Arsenaal in Vlissingen. Ontdek de spannende piratenattracties, kom oog in oog te staan met een échte haai en speur op een hoogte van 65 meter de Westerschelde af. 

 • Boerengolf Tuinenburg

In Zaamsveer, vlakbij FarmCamps De Kamperhoek, kun je een 11-holes boerengolfbaan lopen. De baan loopt dwars door de weilanden heen. Ga de uitdaging aan en kijk wie deze baan in de minste slagen kan afleggen!

NatuurNatuur

 • Utropia

In Middelburg kun je een bezoekje brengen aan de unieke vogel- en plantentuin van wel 1000 m2. Maak kennis met de vele losvliegende insecten en vogels die je van dichtbij kunt bewonderen!  Er zijn ook diverse volières met prachtige vogels, zoals papegaaien, Lori's, kaketoes en nog veel meer. 

 • Nationaal Park de Oosterschelde

In het grootste en natste Nationaal Park van Nederland is elke dag anders. Er is van alles te beleven! Van kajakken naar een zandplaat, vogels spotten met een verrekijker, genieten van de zilte zaligheden, de wondere wereld ontdekken met de snorkel tot aan speuren naar bruinvissen en zoeken naar zeehonden. 

 • Het Verdronken Land van Saeftinghe

Ga op avontuur en breng een bezoekje aan de grootste brakwaterwildernis van Europa! Krijg een beeld van het Zeeuwse oerland, waarbij het draait om leven op het ritme van het getij. Er worden voor de kids verschillende natuurexcursies georganiseerd en ze kunnen op krabbentocht gaan. 

CultuurCultuur

 • Deltapark Neeltje Jans

Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw beleven. Van de watersnood tot en met de bouw van de Deltawerken. Leer alles over de kracht van wind en water. Stap in orkaanmachine en voel de kracht van een orkaan, ga op mosselexpositie of maak bijvoorbeeld een rondvaart naar de Deltawerken. En de WalvisWereld, de zeeleeuwenshow en het zeeaquarium is super leuk voor de kids! 

 • Zeeuws Maritiem MuZEEum 

In Vlissingen kun je in dit leuke museum op heel veel manieren ervaren wat de zee voor de Zeeuwen betekent. De kids kunnen een leuke speurtocht en verschillende spelletjes. Probeer bijvoorbeeld maar eens om Paaseiland te vinden of een schip veilig naar de haven te loodsen.. 

 • Schelpenmuseum

In het plaatsje Zaamslag in Zeeuws Vlaanderen is een uitgebreide verzameling met schelpen, zeesterren, fossielen, gesteenten en mineralen te vinden. Daarnaast kun je ook zeedieren, zoals een opgezette kogelvis, een griffelzee-egel, het butskop skelet uit 1757 en prachtige koralen bewonderen!