Paasweekend op de boerderij..

Pasen bij FarmCampsPasen bij FarmCamps

Als jij paaseieren zoeken in de achtertuin al een uitdaging vindt, moet je het eens uitproberen op de boerderij. Succes en plezier gegarandeerd deze Pasen.

Je logeert tijdens het Paasweekend in een super luxe tent, geniet van het voorjaar, de jonge dieren in de wei en natuurlijk van onze speciale Paasactiviteiten. Want voor een klein beetje extra per tent boek je ons Paasbest Arrangement. Wat dacht je van een volledig verzorgd overheerlijk paasontbijt bij de tent (of paasbrunch mochten jullie van uitslapen houden!), samen eieren beschilderen en chocolade eieren zoeken op het erf van de boer. Spannend én lekker!

Pasen valt dit jaar in het weekend van 2 tot 5 april, dus grote kans op lekker weer. Reserveer nu alvast jouw extra lange paasweekend en verzeker je van een verblijf op één van onze boerderijen.

Het Paasbest ArrangementHet Paasbest Arrangement

  •  Fijn Weer Garantie

  •  Heerlijk paasontbijt

  •  Paaseieren zoeken op de boerderij

  •  Gezellig samen eieren beschilderen

  •  Voor slechts €39,95 extra per tent!

Win je weekend!Win je weekend!

Pasen kan natuurlijk niet gevierd worden zonder het zoeken van eieren. En naast deze traditie houden we er bij FarmCamps ook nog een eigen traditie op na.

Op iedere boerderij is namelijk ook één gouden paashaas verstopt! Vind jij de gouden paashaas en wordt jouw naam geloot uit alle 'gouden paashaas vinders', dan win je een weekendje FarmCamps t.w.v. €400,-.

Vind jij de gouden paashaas?

Reactie van Familie van der PoelReactie van Familie van der Poel

"Heerlijk verblijf, veel dieren, volop speelmogelijkheden voor kinderen, een mooi inkijkje in het boerenbedrijf. Enthousiaste boer die graag verteld over zijn bedrijf. Aandacht voor details (paaseitjes als verrassing in de koelkast, ijs maken met de boerin). En fantastisch weer!"