Goed boeren met FarmCamps

Waarom FarmCamps?Waarom FarmCamps?

FarmCamps is een boerderijvakantie formule waarbij wij gezinnen met jonge kinderen de mogelijkheid bieden om te logeren op een werkende boerderij en zo spelenderwijs kennis te kunnen maken met het leven van en op het platteland.

Deze vorm van verbrede landbouw biedt niet alleen financiële kansen voor agrariërs, maar daarmee draagt de boer ook bij aan de opvoeding van onze kinderen en hun bewustwording. En dat is hard nodig, want maar weinig kinderen weten nog waar de melk vandaan komt.

FarmCamps is altijd op zoek naar nieuwe agrarische partners die zich met de juiste motivatie willen aansluiten bij onze formule. Op deze pagina lees je van alles over onze manier van samenwerken en de mogelijkheden. Bekijk ook de checklist om te zien of jij de belangrijkste 'ingrediënten' voor een FarmCamper hebt.   

Wat bieden wij onze partners?Wat bieden wij onze partners?

FarmCamps levert een bijdrage aan de versterking en het behoud van het boerenbedrijfsleven en biedt agrarische ondernemers zicht op herontwikkeling en rendementsverbetering.

Wij bieden agrariërs de kans op inkomensgroei door een aantrekkelijk verdienmodel. Ook als jullie al een bestaande boerderijcamping hebben, bieden wij gegarandeerd een rendementsverbetering.

Wij staan voor een eerlijke, respectvolle, plezierige en goed renderende samenwerking. Samen zijn we tot meer in staat dan elk afzonderlijk. 

Ervaringen van onze boerenErvaringen van onze boeren

Huibert en Annet - FarmCamps Op Flakkee - Melkveehouder

"Wij zijn sinds 2017 aangesloten bij FarmCamps. Voor ons is het een mooie aanvulling op ons melkveebedrijf; in de eerste plaats zijn we boer en we vinden het mooi om gasten iets mee te geven over ons bedrijf en de sector, daarnaast is het financieel een versterking van ons bedrijf. Het fijne aan de samenwerking met FarmCamps..."

Zijn jullie FarmCamper materiaal?Zijn jullie FarmCamper materiaal?

Is FarmCamps iets voor jullie? In de FarmCamps checklist staan de belangrijkste ingrediënten voor een perfecte FarmCamp. Zo kun je gemakkelijk ontdekken of de FarmCamps formule bij jullie past.

 • Ik heb een werkend agrarisch bedrijf en wil deze voortzetten
 • Ik zie mijzelf met mijn gezin een FarmCamps locatie beheren
 • Ik vind het leuk om tijdens het seizoen (maart tot oktober) extra uren te steken in mijn FarmCamps gasten
 • Ik woon in een toeristisch aantrekkelijke regio
 • Ik heb voldoende groen op of rondom ons erf
 • Ik heb kleinvee of wil kleinvee gaan houden
 • Investeren in de bouw van een FarmCamps is voor mij financieel mogelijk (bijv. leidingwerk, speelvoorzieningen en sanitair)
 • Het lijkt mij leuk om rondleidingen en activiteiten voor mijn gasten te organiseren (bijv. dieren voeren, trekker rijden etc.)
 • Ik heb op mijn erf genoeg ruimte voor het plaatsen van minimaal 8 tenten
 • Ik heb een vergunning voor het plaatsen van tenten of kan deze krijgen
 • Ik zie het zitten een samenwerking met FarmCamps aan te gaan voor minimaal 5 jaar
 • Ik vind het leuk de passie voor mijn bedrijf te delen met mijn gasten, zowel jong als oud
 • Ik vind het leuk een nieuwe uitdaging aan te gaan en samen met FarmCamps te bouwen aan een succesvolle vakantieformule.

ContactContact

Hebben jullie interesse in de FarmCamps formule en passen jullie binnen het profiel dat wij zoeken? Neem dan zeker even contact met ons op. Dat kan per telefoon tijdens kantooruren op 088 - 888 9188 of stuur een mailtje naar saskia@farmcamps.nl.

Ook kun je jullie gegevens achterlaten op ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

We hopen snel van jullie te horen!