Fijn Weer Garantie
verzekerd van een fijne vakantie!

Wat is de Fijn Weer Garantie van FarmCamps?Wat is de Fijn Weer Garantie van FarmCamps?

Logeren bij FarmCamps is altijd leuk en onze tenten zijn geschikt voor alle weertypes, maar wij snappen dat de weersomstandigheden op sommige momenten het vakantieplezier kunnen wegnemen. Bijvoorbeeld als het hele dagen regent of wanneer het buiten zo koud is dat onze kachels en heerlijke dekbedden niet meer voldoende warmte bieden. Daarom hebben wij de Fijn Weer Garantie van FarmCamps als je boekt voor alle aankomsten van maart t/m oktober

Hieronder lees je wanneer en hoe je gebruik kunt maken van deze gratis service van FarmCamps.

Bij regenBij regen

Wordt er vanaf 48 uur voorafgaand aan de verblijfsperiode meer dan 20 mm neerslag per verblijfsdag verwacht op minimaal;

  • Bij een weekend: 1 verblijfsdag
  • Bij een midweek: 2 verblijfsdagen
  • Bij een week: 3 verblijfsdagen

Voor de vaststelling van de hoeveelheid regen is het niet noodzakelijk dat de regen onafgebroken valt.

Voor de vaststelling van de hoeveelheid regen zijn uitsluitend de door Meteovista gepubliceerde gegevens beslissend. Hierbij wordt altijd het dichtstbijzijnde meetstation vanaf de boerderij genomen.

Bij kouBij kou

Wordt er vanaf 48 uur voorafgaand aan de verblijfsperiode een middagtemperatuur (12:00) kouder dan 10 graden Celsius verwacht op minimaal;

  • Bij een weekend: 1 verblijfsdag
  • Bij een midweek: 2 verblijfsdagen
  • Bij een week: 3 verblijfsdagen

Voor de vaststelling van de middagtemperatuur zijn uitsluitend de door Meteovista gepubliceerde gegevens beslissend. Hierbij wordt altijd het dichtstbijzijnde meetstation vanaf de boerderij genomen.

Wat moet ik doen om gebruik te maken van de Fijn Weer Garantie van FarmCamps?Wat moet ik doen om gebruik te maken van de Fijn Weer Garantie van FarmCamps?

Op het moment dat je gebruik kunt maken van de Fijn Weer Garantie kun je vanaf 48 uur tot 12 uur 's middags op de dag van aankomst contact opnemen met onze reserveringsafdeling 088-8889188. Onze medewerkers kunnen dan samen met jou de omboeking in orde gaan maken. De nieuwe aankomstdatum dient in hetzelfde jaar plaats te vinden.

N.B. Voor aankomsten op maandag kan vanaf 12 uur 's middags de vrijdag ervoor contact worden opgenomen met onze reserveringsafdeling.

Wat als ik gebruik maak van de Fijn Weer Garantie en de prijs van de nieuwe boeking verschilt?Wat als ik gebruik maak van de Fijn Weer Garantie en de prijs van de nieuwe boeking verschilt?

Is er een prijsverschil tussen de nieuwe vakantie en jouw oorspronkelijke vakantie? Dan berekenen wij het verschil tussen de nieuwe prijs en de betaalde prijs. Het verschil betaal je bij of ontvang je van ons terug.

Hoe vaak mag ik omboeken?Hoe vaak mag ik omboeken?

Je mag 1x per boeking gratis gebruik maken van de Fijn Weer Garantie van FarmCamps.