8,8
392 reviews

Beoordelingen FarmCamps 't OortjeshekBeoordelingen FarmCamps 't Oortjeshek

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
van Wallinga. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
"Top, de kinderen hebben genoten dus wij ouders ook."
10.0
De Vries. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
"geweldig!"
9.0
van Kampen. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Midweek)
"Super!"
10.0
Verdegaal. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Midweek)
"erg leuk en ontspannend."
7.0
Vd Berg. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"Helaas was ons vijfde verblijf bij een Farmcamps boerderij wat tegengevallen. Als je op stap gaat met kinderen moeten ze wel kunnen spelen."
9.0
Hogenstein. Aankomst op Vrijdag 5 juli 2019 (Weekend)
"Erg leuk, leerzaam voor de kinderen en heel ontspannen."
8.0
Elshof. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
""Goed. Tent was erg mooi en groot en voorzien van alle gemakken. Speelmogelijkheden op het veld waren ook goed. Het Sanitairgebouw vonden wij erg tegenvallen. W..." Lees verder
""Goed. Tent was erg mooi en groot en voorzien van alle gemakken. Speelmogelijkheden op het veld waren ook goed. Het Sanitairgebouw vonden wij erg tegenvallen. Wisselvallige douche, vaak geen toiletpapier. Er staat op de site dat er een speelweide is met dieren. Maar die is er niet. De speelweide is de Hooihooi speelschuur. Hierin zitten konijnen en varkentjes, maar kunnen niet geaaid worden. Dat was jammer""
8.0
Baker. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Kort weekend)
"Goed maar de hooi hooi schuur was niet echt veilig. De kinderen kunnen, door de slinger op het verkeerde moment te lossen, op de omheining van het kippenhok of ..." Lees verder
"Goed maar de hooi hooi schuur was niet echt veilig. De kinderen kunnen, door de slinger op het verkeerde moment te lossen, op de omheining van het kippenhok of varkenshok vallen. Dit was de 5de Farmcamps boerderij waar we logeerden. Er waren heel weinig producten in het boerderijwinkeltje."
9.0
Hartemink. Aankomst op Vrijdag 17 mei 2019 (Kort weekend)
"Geweldig!"
7.0
Dingemanse. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"rdelijk"
1 2 3 4 5 6 ... 40