9,1
926 reviews

Beoordelingen FarmCamps 't LooveldBeoordelingen FarmCamps 't Looveld

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Smilde. Aankomst op Vrijdag 13 september 2019 (Weekend)
"Heerlijk, fijne ontvangst, genoeg te doen voor de kinderen."
10.0
Brandsma. Aankomst op Vrijdag 6 september 2019 (Weekend)
"We hebben het super leuk gehad! Mooi verblijf, van alle gemakken voorzien. Het was heerlijk om buiten te zitten met uitzicht op de koeien in de wei."
10.0
Stoffers. Aankomst op Vrijdag 6 september 2019 (Kort weekend)
"Ontzettend leuk. Genoten van het boerencampingleven! Aanrader!"
8.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 6 september 2019 (Kort weekend)
"Prima"
10.0
Feikens. Aankomst op Vrijdag 30 augustus 2019 (Weekend)
"We hebben ontzettend genoten van ons weekend. Onze dochter van 8 heeft zich super vermaakt en het weer was voortreffelijk. De locatie was prachtig en van alle l..." Lees verder
"We hebben ontzettend genoten van ons weekend. Onze dochter van 8 heeft zich super vermaakt en het weer was voortreffelijk. De locatie was prachtig en van alle luxe voorzien. Vooral de paardentrailer met bad was geweldig. Uitzicht op het weiland en de bossen vanuit je bad"
10.0
Knoef-Sijpkens. Aankomst op Maandag 26 augustus 2019 (Midweek)
"In een woord geweldig"
8.0
Braakman. Aankomst op Maandag 26 augustus 2019 (Midweek)
"Geweldig, onze 3 kinderen in de leeftijd van 6,4 en 2 jaar hebben zich heerlijk vermaakt. En wij als ouders hebben genoten van de rust en gezelligheid"
10.0
de Vries. Aankomst op Maandag 26 augustus 2019 (Midweek)
"Boven verwachting leuk! Wij zijn geen kampeerders, maar dit was zoveel meer dan dat."
9.0
Dalemans. Aankomst op Vrijdag 23 augustus 2019 (Week)
"Een heel aangenaam verblijf. Johan en Matine zijn supervriendelijk en open. Je mag ze alles vragen en ze betrekken jou, net zoals hun eigen kinderen, bij het le..." Lees verder
"Een heel aangenaam verblijf. Johan en Matine zijn supervriendelijk en open. Je mag ze alles vragen en ze betrekken jou, net zoals hun eigen kinderen, bij het leven op de boerderij. Een hele fijne ervaring!"
8.0
Louwerse. Aankomst op Vrijdag 23 augustus 2019 (Week)
"Heerlijk verblijf, erg leuk! De oudste van 5 heeft zich super vermaakt met alle skelters, trampolines, schommels, het voer aanschuiven bij het vee etc"
1 2 3 4 5 6 ... 93