9,1
141 reviews
FarmCamps Op De Beemd
Zeeland, Noord-Brabant

Beoordelingen FarmCamps Op de BeemdBeoordelingen FarmCamps Op de Beemd

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Wolfert. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
"Heel fijn"
8.0
Klabbers-Robins. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Weekend)
"Vriendelijk en gastvrij"
10.0
Riem. Aankomst op Vrijdag 14 juni 2019 (Weekend)
"Fantastisch"
10.0
Pols. Aankomst op Vrijdag 14 juni 2019 (Kort weekend)
"Gastvrije en met je meedenkende boerin, waardoor we een leuk weekend gehad hebben in een schone tent."
10.0
D'hanis. Aankomst op Vrijdag 24 mei 2019 (Kort weekend)
""super, heel vriendelijke boer en boerin. heerlijk ontspannend voor de ouders.De kinderen vonden het heel tof.""
9.0
de De Groot. Aankomst op Vrijdag 10 mei 2019 (Kort weekend)
"Het verblijf was top. Mooie locatie in een ontspannen en rustige omgeving. Waar genoeg te doen was met de kinderen."
10.0
Kaptheijns. Aankomst op Vrijdag 10 mei 2019 (Kort weekend)
"super gezellig, boer peter en boerin Monique legde alles heel goed uit en waren vriendelijk en opgeruimd. geen vraag te gek en we mochten overal kijken en mee h..." Lees verder
"super gezellig, boer peter en boerin Monique legde alles heel goed uit en waren vriendelijk en opgeruimd. geen vraag te gek en we mochten overal kijken en mee helpen. ook de kinderen van de boerderij waren heel aardig en vriendelijk. kortom we hebben erg genoten en gaan zeker nog eens logeren bij FarmCamps"
9.0
Cornelissen. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"Geweldig"
8.0
van Rossum. Aankomst op Maandag 29 april 2019 (Midweek)
"We hebben ons prima vermaakt de kinderen vonden het super leuk."
10.0
de Boer. Aankomst op Vrijdag 26 april 2019 (Weekend)
"We hebben het ondanks het mindere weer ontzettend leuk gehad!"
1 2 3 4 5 6 ... 15