9,2
890 reviews

Beoordelingen FarmCamps MariekerkeBeoordelingen FarmCamps Mariekerke

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
de Lange. Aankomst op Maandag 23 september 2019 (Midweek)
"Erg leuk ondanks het mindere weer."
7.0
Sijsenaar - Van Der Lans. Aankomst op Vrijdag 13 september 2019 (Week)
""Leuk, boeren vertelden veel als je er naar vroeg. Strobalenstapel als alternatief voor hooi hooi schuur was een succes.Alleen jonge katten waren vervelend. Lie..." Lees verder
""Leuk, boeren vertelden veel als je er naar vroeg. Strobalenstapel als alternatief voor hooi hooi schuur was een succes.Alleen jonge katten waren vervelend. Liepen tent gewoon binnen en aten buiten eten van je bord.""
8.0
Konijn. Aankomst op Maandag 9 september 2019 (Week)
"wij hebben het super gehad! Leuke camping voor de kinderen. Genoeg te doen. Super aardige gezin!! Een echte aanrader."
7.0
Gaertner. Aankomst op Vrijdag 6 september 2019 (Week)
"Wir haben es sehr genossen viel in der Natur zu sein und engen Kontakt mit den Tieren zu haben."
9.0
Schwanen. Aankomst op Maandag 26 augustus 2019 (Week)
"We hebben een fijne vakantie gehad. Veel op de boerderij geweest maar ook naar het strand wat vlakbij is."
9.0
Cautreels. Aankomst op Maandag 26 augustus 2019 (Midweek)
"uitstekend"
9.0
Rood - Holleman. Aankomst op Maandag 26 augustus 2019 (Midweek)
"Erg leuk, we hebben genoten."
10.0
Meulmeester. Aankomst op Vrijdag 23 augustus 2019 (Week)
"Ons verblijf was top."
8.0
van 't Hart - Van Beelen. Aankomst op Vrijdag 23 augustus 2019 (Week)
"We hadden een heerlijke week, maar wat wil je ook met 30 graden in Zeeland en een leuke boerderij en kindvriendelijke Boer"
7.0
Meerveld. Aankomst op Vrijdag 23 augustus 2019 (Week)
"Leuk concept, mooie kleine opzet, voor de kinderen veel te doen. Interessant om het boerenbedrijf te zien."
1 2 3 4 5 6 ... 89