9,2
839 reviews

Beoordelingen FarmCamps MariekerkeBeoordelingen FarmCamps Mariekerke

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

8.0
Voorhaar. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Week)
"We hebben een erg leuke vakantie gehad!"
10.0
van Houwelingen. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Week)
"We hebben een superleuke week gehad"
9.0
Hendrickx. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Week)
"Gezellig, ontspannen sfeer, goed geregeld"
9.0
van de Bunt. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Week)
"Ons verblijf was goed."
9.0
Beekers. Aankomst op Vrijdag 12 juli 2019 (Week)
"Wij hadden alweer een heel erg leuk verblijf. Onze dochter heeft zich uitstekend vermaakt met de dieren en diverse vriendjes en vriendinnetjes en papa en mama v..." Lees verder
"Wij hadden alweer een heel erg leuk verblijf. Onze dochter heeft zich uitstekend vermaakt met de dieren en diverse vriendjes en vriendinnetjes en papa en mama vonden het ook geweldig leuk. Ook de boer en zijn familie waren erg aardig en de tent en sanitaire voorzieningen waren prima voor elkaar! Kortom, we hebben weer een geweldige vakantie gehad!"
9.0
Goessens. Aankomst op Vrijdag 12 juli 2019 (Week)
"Heel fijn en leuk. Vooral de kinderen hebben genoten!"
10.0
Tisson. Aankomst op Vrijdag 12 juli 2019 (Week)
"Top, de familie de Korte is geweldig met gasten, het is een heel mooi bedrijf, zowel kids als volwassenen hebben veel te doen, beleven en zien."
9.0
van Nunen. Aankomst op Vrijdag 12 juli 2019 (Week)
"Heerlijk!!! We hebben super genoten!"
6.0
Loderus. Aankomst op Vrijdag 12 juli 2019 (Week)
""Wij vonden het concept farmcamps heel leuk.Niet zoals eerder naast de boer op vakantie maar echt op de boerderij, helaas is ons dit tegen gevallen De douches, ..." Lees verder
""Wij vonden het concept farmcamps heel leuk.Niet zoals eerder naast de boer op vakantie maar echt op de boerderij, helaas is ons dit tegen gevallen De douches, de tent etc . super allemaal, schoon en alles was aanwezig. Kun je werkelijk niks negatiefs over zeggen.Boer heel leuk/ vriendelijkBoerin niet 1 keer gezien Alleen vonden wij dat er weinig activiteiten waren met de boer/boerin Boerin was op dat moment hoogzwanger/ bevallen in die week waardoor de boer er ook niet overal bij wasAlle begrip voor ,maar hier kiezen wij niet voor al deze activiteiten vervielen, vervelend om te zeggen maar wij waren hier de dupe van. Acitivteiten met de boerin, knutselen etc vervielen geen alternatieven werden aangeboden. Dit was erg teleurstellend!Wij zijn eerder gaan kamperen bij de boer, dit was een stuk goedkoper en bevatten dezelfde activiteiten wat de kinderen konden doen, ze hebben in 1 week:Gratis: rondleiding boerderij gehadpony gereden, KampvuurNatuurlijk konden ze wel spelen in de speeltuin en knuffelen met de konijnenEn ze mogen kijken bij melken schapen, Hier hadden ze geen taak, werd niks uitgelegd betaald: huifkar tocht 4euro p.p, schapen scheren 5.50 p.pDit waren de enige activiteiren gedurende 1 week.Onze oudste is bijna 9 u kunt begrijpen dat er weinig te doen was voor hem. Ook de hooizolder was ergens veiligheid redenen gesloten wat erg jammer was Kortom hadden het gevoel logeren op een camping naast de boerderijNiet op! De boerderij wat jullie concept is.Wij waren 800 euro kwijt. Een hoop geld voor 1 weekHiervoor was ik dubbel zo lang kunnen gaan gewoon bij de boer. En hadden we precies dezelfde vakantie gehad.""
8.0
Deneer. Aankomst op Vrijdag 12 juli 2019 (Week)
"Heel leuk."
1 2 3 4 5 6 ... 84