9,1
965 reviews
FarmCamps Hoeve Sonneclaer
Fluitenberg, Drenthe

Beoordelingen FarmCamps Hoeve SonneclaerBeoordelingen FarmCamps Hoeve Sonneclaer

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

8.0
Stol. Aankomst op Vrijdag 26 juli 2019 (Weekend)
"Heel fijn. Hele mooie kleinschalige groene camping, veel speelmogelijkheden."
9.0
Punt. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
"zeer goed"
8.0
Arkema. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Midweek)
"Het was een prettig verblijf!"
9.0
Mol. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
"Geweldig. Leuke Boer Barend die er echt lol in had. Mooie speeltuintjes. Lekker helpen. Heerlijk!"
8.0
Smid. Aankomst op Maandag 22 juli 2019 (Week)
""Erg warm, we kwamen eind juli in de hittegolf. Het was dus erg warm.In de tent liep de temperaturen op naar 43 graden!! Heel warm, maar daar was vrij weinig aa..." Lees verder
""Erg warm, we kwamen eind juli in de hittegolf. Het was dus erg warm.In de tent liep de temperaturen op naar 43 graden!! Heel warm, maar daar was vrij weinig aan te doen. Verder vind ik dat de tent netjes was, ruim en comfortabel. Heerlijk om zo met kids te 'kamperen'.""
9.0
Dieffenbach. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Weekend)
"In een woord geweldig"
10.0
Berck Beelenkamp. Aankomst op Vrijdag 19 juli 2019 (Weekend)
"Super leuk en gezellig! Kinderen hebben zich goed vermaakt, locatie was leuk en de mensen Vd boerderij vriendelijk en top."
10.0
Daems. Aankomst op Maandag 15 juli 2019 (Midweek)
"Fantastisch. We hebben er samen met de kinderen enorm van genoten."
10.0
Zijlstra. Aankomst op Maandag 15 juli 2019 (Week)
"Helemaal geslaagd!"
10.0
Loomans. Aankomst op Maandag 15 juli 2019 (Week)
"Aangenaam verblijf. Fijne tent, alles aanwezig. Veel te doen op de boerderij. Heel fijne vakantie met kleine kinderen. Vriendelijke boer! Ook in de omgeving is ..." Lees verder
"Aangenaam verblijf. Fijne tent, alles aanwezig. Veel te doen op de boerderij. Heel fijne vakantie met kleine kinderen. Vriendelijke boer! Ook in de omgeving is er genoeg te beleven."
1 2 3 4 5 6 ... 97