Waar slaap ik?Waar slaap ik?

Wat een heerlijke plek, hier in het achterland van de Noord-Hollandse kust met veel slootjes, weiland, de kleurrijke bollenvelden en het strand op nog geen 10 km afstand. Wist je trouwens dat dit gebied, samen met Texel, de meeste zonuren heeft....

Bij Fleur Stables logeer je in één van de 8 luxe Safaritenten of de 6 luxe Ranchtenten met de super gave Hooi Hooi Badtrailer naast je tent.

De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een toilet in de tent. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. Als je kiest voor de Ranchtent dan heb je je eigen privé badkamer naast je tent en uiteraard ook een toilet in de tent. Luxer kun je het niet krijgen!

Glamping in Noord-HollandGlamping in Noord-Holland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige weg langs een mooie vaart waar je in kunt varen en zwemmen. Rondom de boerderij zie je de paarden en de schapen grazen in de wei of boer Jan op zijn trekker rondrijden om het gras te maaien.

De luxe tenten staan verdeeld over 2 velden. De 8 luxe Safaritenten staan speels opgesteld op een lang en smal veld met veel bomen en struiken grenzend aan een sloot (afgezet met een hek, dus veilig voor jonge kids).

Het veld met de 6 luxe Ranchtenten ligt aan de andere kant van de sloot. Deze tenten staan op ruime afstand van elkaar en hebben dus veel privacy en de Hooi Hooi Badtrailer naast de tent. Op deze boerderij zijn ook 3 plaatsen beschikbaar om met een eigen kampeermiddel te logeren.