8,9
753 reviews

Beoordelingen FarmCamps Fleur StablesBeoordelingen FarmCamps Fleur Stables

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
Kranendonk. Aankomst op Vrijdag 25 oktober 2019 (Weekend)
"We hadden voor het eerst een weekend weg geboekt bij Farmcamps. Het was geweldig!!"
10.0
Vogelaar. Aankomst op Vrijdag 25 oktober 2019 (Kort weekend)
"We hebben genoten! Boer en boerin waren erg gastvrij en kindvriendelijk. De tent was van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker een keer terug!"
9.0
Anoniem. Aankomst op Vrijdag 25 oktober 2019 (Kort weekend)
"Het was een heerlijke minivakantie. We waren er helemaal uit. De boer en boerin en hun dochter hebben ervoor gezorgd dat we ons meteen thuis voelden. Als er iet..." Lees verder
"Het was een heerlijke minivakantie. We waren er helemaal uit. De boer en boerin en hun dochter hebben ervoor gezorgd dat we ons meteen thuis voelden. Als er iets niet helemaal niet in orde was, werd het meteen geregeld. De boer kende meteen ook de namen van de kinderen en sprak iedereen meteen persoonlijk aan. Dat was een warm welkom"
10.0
Zutt. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"GEWELDIG"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Fantastisch. Zo warm en gastvrij. Accomodatie heel goed uitgerust."
9.0
van Wijk. Aankomst op Vrijdag 18 oktober 2019 (Kort weekend)
"Prima"
10.0
Hoeberichts. Aankomst op Vrijdag 18 oktober 2019 (Kort weekend)
"Het was een super weekend. We zij gastvrij ontvangen door Jan en Saskia en de kids hebben zich uitstekend geamuseerd."
8.0
Van Loon - Portengen. Aankomst op Maandag 14 oktober 2019 (Week)
"Prima"
9.0
Brouwer. Aankomst op Vrijdag 11 oktober 2019 (Kort weekend)
"Een zeer warm welkom bij Fleur Stables door boer Jan en boerin Saskia, ondanks de regen en wind. Accommodatie was zeer goed en badkamer in trailer is echt leuk,..." Lees verder
"Een zeer warm welkom bij Fleur Stables door boer Jan en boerin Saskia, ondanks de regen en wind. Accommodatie was zeer goed en badkamer in trailer is echt leuk, ook voor de kids."
9.0
Franse. Aankomst op Vrijdag 27 september 2019 (Kort weekend)
"Geweldig!"
1 2 3 4 5 6 ... 76