9,2
500 reviews

Beoordelingen FarmCamps Den BranderhorstBeoordelingen FarmCamps Den Branderhorst

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

8.0
Aleman. Aankomst op Vrijdag 3 juli 2020 (Weekend)
"We zijn een weekendje weg geweest en het was fantastisch! Wat een hardwerkende boer en boerin."
10.0
van Gemert. Aankomst op Vrijdag 3 juli 2020 (Kort weekend)
"Heerlijk! We zijn een weekend geweest maar willen snel een keer terug om een hele week te gaan! De kinderen hebben een geweldige tijd gehad!"
8.0
Gommers. Aankomst op Maandag 29 juni 2020 (Week)
"We hebben een hele leuke week gehad! De camping is kleinschalig, wat heel fijn was met onze jonge kinderen. Zij hebben heerlijk gespeeld op het veld tussen de t..." Lees verder
"We hebben een hele leuke week gehad! De camping is kleinschalig, wat heel fijn was met onze jonge kinderen. Zij hebben heerlijk gespeeld op het veld tussen de tenten en genoten van de boerderij. Wij ook trouwens. Ook op de barntent was niets aan te merken."
10.0
Buijs. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Weekend)
"Geweldig, enorm genoten. Kindjes blij, wij blij."
8.0
Rooda. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Weekend)
"we hebben reuze genoten"
9.0
van Berkel. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (10 Nachten)
"We hebben een hele leuke tijd gehad, zowel op de farmcamp als in de omgeving."
10.0
Bremmers. Aankomst op Vrijdag 26 juni 2020 (Kort weekend)
"Ons verblijf was geweldig. Wat hebben wij genoten van hoeveel plezier de kinderen hadden."
10.0
Zwinkels. Aankomst op Maandag 22 juni 2020 (11 nachten)
"Heel erg goed! Onze tent zag er netjes verzorgd uit. Boer Eddy en Boerin Anne Marie zijn super lieve mensen"
7.0
van Zeijl. Aankomst op Vrijdag 19 juni 2020 (Week)
"Leuk mooi weer en wat kon je anders na de lockdown"
10.0
van der Lans. Aankomst op Vrijdag 19 juni 2020 (Kort weekend)
"Super! Heel relaxt in een mooie omgeving en vriendelijke boer en boerin."
1 2 3 4 5 6 ... 50