9,2
278 reviews

Beoordelingen FarmCamps De Verloren KostBeoordelingen FarmCamps De Verloren Kost

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

9.0
Geukens. Aankomst op Vrijdag 25 oktober 2019 (Kort weekend)
"Zeer aangenaam, het was dan ook al de vierde keer"
10.0
Heruer. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"De kids gaven iedere dag het cijfer 10"
9.0
van 't Zelfde. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Fantastisch!"
9.0
van Rhoon. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"uitstekend"
10.0
Haverbeke. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Het was een hele leuke ontspannen week tussen de dieren. Boerin Annemarie was echt een top gastvrouw. Ze organiseerde leuke activiteiten en gaf alle kinderen de..." Lees verder
"Het was een hele leuke ontspannen week tussen de dieren. Boerin Annemarie was echt een top gastvrouw. Ze organiseerde leuke activiteiten en gaf alle kinderen de aandacht. De kwaliteit en inrichting van de tent was helemaal top en het ontbijt wat elke ochtend bij de tent gebracht werd, was heerlijk. Kortom een topweek en we gaan zeker nog een keer terug."
10.0
Griekspoor. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"In 1 woord geweldig!"
8.0
Martens. Aankomst op Vrijdag 18 oktober 2019 (Kort weekend)
"Erg leuk. Mooie tent, leuke locatie en voor kinderen is er veel te doen en te zien. Vooral het ponyritje was een succes."
10.0
van der Schoot. Aankomst op Maandag 14 oktober 2019 (Midweek)
"We hebben het buitenleven bij de boerderij met groot plezier beleefd. De combinatie van luxe en vrij kunnen bewegen op het boerderij erf, is fantastisch."
9.0
Alberts. Aankomst op Maandag 14 oktober 2019 (Midweek)
"Dit was onze 2de keer Farmcamps, we hebben weer genoten!"
10.0
Neis. Aankomst op Vrijdag 11 oktober 2019 (Weekend)
"Een dikke pluim er we waren met de kinderen en kleinkinderen en die hebben genoten vooral van de paarden ik had drie tenten gehuurd dat was wel een beetje duur."
1 2 3 4 5 6 ... 28