Je hoeft je geen seconde te vervelen!Je hoeft je geen seconde te vervelen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps Breehees zoveel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit deel van Noord-Brabant van alles. Mooie bossen, leuke plaatsjes bezoeken vlak over de grens van België en binnen een half uur zit je in de Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Voor ieder wat wils.

WaterWater

  • Zwembad Stappegoor

In Tilburg vind je dit zwembad met een binnen- en buitenbad waar je gezellig een paar uurtjes kunt zwemmen. Je vindt hier glijbanen, whirlpools, jetstreams, Turkse stoombaden en snelbruiners.

  • Zwemplas 't Zand

In recreatiegebied 't Zand ligt een heerlijke plas waar je goed kunt zwemmen en spelen in het zand. Maar in het gebied kun je natuurlijk ook heerlijk wandelen en fietsen. Hier is het ieder seizoen mooi.

SpelenSpelen

  • Klim- en avonturenbos Rocks n Rivers

In het bos vlakbij de boerderij vind je dit spannende klim- en avonturenbos. Klauteren over spannende bruggen, bedwing hoge touwnetten en laat je gaan op de zip-lines (tokkelbanen). Een avontuurlijke beleving midden in de natuur.

  • De Vossenberg

De Vossenberg is een speelboerderij waar veel te beleven valt. Zo is er een buitenspeeltuin, een binnenspeeltuin en een knutsel en speelzolder. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders zowel binnen als buiten lekker relaxen en wat eten en drinken.

NatuurNatuur

  • Beekse Bergen

In Hilvarenbeek, op 15km vanaf de boerderij, vind je het welbekende Safaripark. Hier wacht een Afrikaans avontuur op je, met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en overstekende zebra’s. Naast het Safaripark beschikt het park over een speelparadijs en groot zandstrand met veilig zwemwater en glijbanen. 

  • Landgoed Gorp en Roovert

Het mooie landgoed "Gorp & Roovert" ligt op zo'n 750 meter vanaf FarmCamps Breehees. Door het landgoed heen liggen diverse fiets- en wandelpaden die deel uitmaken van het knooppuntennetwerk. De route loopt door het bos, langs heidevelden, weilanden en natte natuur zoals vennen en beekjes.

  • Dierenpark Oliemeulen

Het vreemdste dierenpark van Nederland vind je in Tilburg. Van vliegende honden, dwergapen en stinkdieren tot aan reusachtige dinosaurussen en de grootste collectie reptielen en amfibieën van Europa. Iedere dag zijn er diverse demonstraties met uitleg door een verzorger.

CultuurCultuur

  • Natuurmuseum Brabant

Alles over het leven van dier en plant met een dikke knipoog naar de mens. Of je nu van roofvogels of konijntjes houdt, ze zijn er allemaal en je kunt er super veel doen. In de nieuwste aanwinst, de OO - ZONE, kun je tussen meer dan 2000 objecten zelf aan de slag als onderzoeker! 

  • Turnhout in België

FarmCamps Breehees ligt op nog geen 10km vanaf de Belgische grens. Zo geef je je binnenlandse vakantie toch een buitenlands tintje. Ga bijvoorbeeld naar Turnhout, een van de leukste stadjes van België, en breng een bezoek aan het kasteel, de jachthaven of natuurlijk gewoon lekker shoppen in het gezellige centrum.

  • Bierbrouwerij De Koningshoeven

In het karakteristieke dorpje Berkel-Enschot kun je een mooie en oude Abdij bezoeken waar het beroemde "La Trappe" bier gebrouwen wordt. Wil je mee op een van deze excursies? Schrijf je dan van tevoren in via de website.