9,5
390 reviews

Beoordelingen FarmCamps BoebadoeBeoordelingen FarmCamps Boebadoe

Hieronder kun je lezen wat onze gasten vinden van deze boerderij (mits ze een toelichting hebben gegeven). Het cijfer is gebaseerd op het rapportcijfer van 1 t/m 10 dat is gegeven op de vraagstelling: "Wij hebben genoten van onze FarmCamps boerderijvakantie".

10.0
van Ravesteijn. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"We hebben het naar ons zin gehad. De kinderen hadden geen tijd om te eten en ze wilden het terrein niet af. Ze hebben volop het boeren leven kunnen ervaren."
8.0
In t Veld. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Midweek)
"Logeren bij de boer, dat was erg leuk! Oudste dochter van zes ging in de vroegte de boerderij op en vermaakte zich de gehele dag. Ook voor de kleinere veel te d..." Lees verder
"Logeren bij de boer, dat was erg leuk! Oudste dochter van zes ging in de vroegte de boerderij op en vermaakte zich de gehele dag. Ook voor de kleinere veel te doen, zandbak, trampolines, fietsjes, en veel veel dieren om te aaien en bekijken. Je mag overal in en kijken. Boer en boerin Bart en Floor zijn heel gastvrij. Dat kunnen we herhalen."
10.0
Van Slooten. Aankomst op Maandag 21 oktober 2019 (Week)
"super!"
10.0
Simons. Aankomst op Vrijdag 18 oktober 2019 (Kort weekend)
"Super fijn was ons verblijf! De tent was schoon en ruim, goede bedden en voor de kinderen een leuke speelbox! Floor en Bart zijn super lief, leuk met de kids, a..." Lees verder
"Super fijn was ons verblijf! De tent was schoon en ruim, goede bedden en voor de kinderen een leuke speelbox! Floor en Bart zijn super lief, leuk met de kids, alles kan en mag! Echt een aanrader!"
10.0
van der Hilst. Aankomst op Vrijdag 18 oktober 2019 (Kort weekend)
""Heerlijk! Genoten van de gastvrijheid, de tent en de rust. Met name de kids hebben de tijd van hun leven gehad,quote zoonlief ""dit is veel leuker dan een pret..." Lees verder
""Heerlijk! Genoten van de gastvrijheid, de tent en de rust. Met name de kids hebben de tijd van hun leven gehad,quote zoonlief ""dit is veel leuker dan een pretpark!""""
9.0
Vissenberg. Aankomst op Vrijdag 18 oktober 2019 (10 Nachten)
"Wij hebben weer een heerlijk verblijf gehad, het was voor ons al weer een derde keer opzelfde locatie maar blijft top!"
10.0
Anoniem. Aankomst op Maandag 14 oktober 2019 (Midweek)
"Weer geweldig. De kinderen willen volgende keer weer terug."
10.0
Mertens-hoorens. Aankomst op Maandag 14 oktober 2019 (Midweek)
"Geweldig"
10.0
Kewaldar. Aankomst op Vrijdag 11 oktober 2019 (Weekend)
"Top!"
9.0
Spooren. Aankomst op Vrijdag 27 september 2019 (Kort weekend)
"Fantastisch"
1 2 3 4 5 6 ... 39